как ше си направиш боя за колата в флакон?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да ПОКАЖА И МОЙТА МОРГА
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщениеми отивам на симеон и си права боя,и срещу 5лева ми я пълнат в флакон подналягане и е като спрей това не е проблем
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Колега, ако ще правиш по-дебел слой си вземи стъкловлакнест кит за основната част от пълненето и обикновен за заглаждане отгоре.Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92
България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!
Comment
-
Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщениеКолега, ако ще правиш по-дебел слой си вземи стъкловлакнест кит за основната част от пълненето и обикновен за заглаждане отгоре.
Иначе кит си вземи на марката-"Body".sigpic
Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
BMW E30
BMW E36
Comment
-
значи този стъкловлакнестия е зелена кутия марка боди , а другия си е синя кутия въпроса ми е как се работи с 2та компонента защото в капачката на кита има една тубечка най-вероятно втвърдител ,и молбата ми е ако някой може да каже как си работи с тях
Comment
-
Ами това в тубичката наистина е втвърдител и се слага по малко. По принцип е сложничко да се обясни колко точно. Например като гребнеш с една шпакла да кежем на върха (от върха 3 см на горе) слагаш около 0.5 см втвърдител и бъркаш докато се разпредели равномерно.( и аз какво обяснение му дадох)
Абе най просто казано трябва да придобие лек червен отенък, ти ще го видиш, но просто не трябва да се прекалява, нито да се пести втвърдителя, зашото ако не сложиш достатъчно или прекалиш няма да втвърди и после процедурата по отсраняването е меко казано досадна.Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
Comment
-
Ами бързичко засъхва, такаче вече да не може да се разстила - няколко минути, а пълно изсъхване до състояние готово за търкане - 15 мин някъде, незнам точно.Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
Comment
Comment